BPN : Anda Boleh Membuat Semakan Kelulusan Bantuan Prihatin Nasional (BPN) Bagi Permohonan Baru & Rayuan Kini Dibuka 9 Mei 2020Makluman kepada semua pemohon Bantuan Prihatin Nasional (BPN). Anda boleh menyemak kelulusan permohonan bagi permohonan baru & rayuan bermula pada 9 Mei 2020 di laman rasmi BPN.

Bagi pemohon yang sudah memohon sebelum ini dan status permohonan menunjukkan dalam proses, anda boleh membuat Semakan Rayuan BPN dan Permohonan Baru melalui pautan di bawah:

Jika anda tidak lulus bagi PERMOHONAN BARU atau RAYUAN BAGI BANTUAN PRIHATIN NASIONAL. Anda tidak boleh membuat rayuan.

Baca juga : LHDN : Cara Membuat Permohonan Geran Khas Prihatin (GKP) RM3000 Untuk PKS

Keputusan yang diberikan adalah KEKAL dan MUKTAMAT. Buat masa ini, rayuan ke atas permohonan BPN yang berstatus tidak lulus belum diputuskan oleh kerajaan.

BAGAIMANA JIKA INGIN MEMBUAT RAYUAN SEMULA?

Buat masa ini, rayuan ke atas permohonan BPN yang berstatus tidak lulus belum diputuskan oleh kerajaan.CARA UNTUK MEMBUAT SEMAKAN 

Bagi membuat penyemakan status permohonan baru & BPN, anda boleh terus melalui pautan rasmi BPN disiniBerikut merupakan cara untuk membuat semakan kelulusan Bantuan Prihatin Nasional (BPN) Bagi Permohonan Baru & Rayuan yang dibuka pada 9 Mei 2020. Diharapkan informasi ini dapat membantu Warga Malaysia yang terkesan akibat wabak Covid-19 ini. Dan jangan lupa untuk share info ini ke rakan-rakan & keluarga yang terdekat.

Sumber : BPN Hasil


Post a Comment

0 Comments