Jawatan Kosong Jabatan Kerja Raya Malaysia Kini Dibuka, Mohon Sekarang!


PERMOHONAN JAWATAN JABATAN KERJA RAYA MALAYSIA

Berikut adalah maklumat kekosongan jawatan di Jabatan Kerja Raya Malaysia. Sila rujuk maklumat kekosongan ini di laman yang tertera. Untuk membuat permohonan sila ikuti langkah-langkah yang diberikan.

Untuk makluman anda, iklan kekosongan ini adalah dibuka kepada semua warganegara Malaysia. Sebelum memohon, sila baca dengan teliti tentang langkah-langkah yang perlu dibuat sebelum membuat sebarang permohonan.

Maklumat Jawatan

Nama Majikan : Jabatan Kerja Raya Malaysia
Lokasi Kekosongan : Rujuk Iklan
Tarikh Tutup Permohonan : 29 Julai 2024

Join telegram: https://t.me/InfoKerjayaa

LANGKAH-LANGKAH UNTUK MEMOHON


1. Jika anda berminat untuk mengisi kekosongan jawatan ini, anda hendaklah menghantar maklumat yang lengkap dengan mengisi resume rasmi anda dan disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Anda hendaklah memilih jawatan dan lokasi yang bersesuaian mengikut kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan yang telah ditetapkan.

3. Anda hendaklah mengisi resume yang lengkap pada alamat "PERMOHONAN".
  • PERSONEL MYSTEP PELUKIS PELAN
Sila lihat pautan di bawah sebelum memohon

Sebelum membuat sebarang permohonan, anda hendaklah mengikuti langkah permohonan kerja kosong terkini yang telah ditetapkan.

Rujuk Pautan: PERMOHONAN

KEPERLUAN & KELAYAKAN UNTUK MEMOHON

Kepada calon yang mempunyai kelayakan seperti Ijazah, Diploma,(SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah dipelawa untuk memohon jawatan ini

[Sila baca iklan dan syarat kelayakan permohonan sebelum memohon jawatan ini]

Berikut adalah merupakan ciri-ciri calon yang memiliki kelebihan dengan jawatan kosong ini :

(Sila rujuk kelayakan permohonan jawatan ini di bawah)
  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri-ciri kepimpinan dalam diri dan lain-lain
Kelebihan
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain
BAGAIMANA CARA UNTUK MEMOHON?

Permohonan ini boleh dilakukan secara online. Sila Klik di pautan “PERMOHONAN” yang berada di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat kelayakan dan tarikh tutup permohonan jawatan.

Kepada permohon yang membuat permohonan buat kali pertama, anda hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan di dalam sistem.

Semua pemohon disarankan untuk mengemaskini mana-mana maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem. Hanya calon yang disenarai pendekkan akan dipanggil temuduga.

Post a Comment

0 Comments